Ord frå lesarane

Kjell Magne Gjøsæter, bokblogger.com: "(...) Ein roman mange kan assosiere seg med (...) underfundige betraktninger, og skildrar eit samfunnsbilete som mange vil kjenne att (...). Samtidig er det eit underliggende alvor som kjem sakte, men sikkert, sigande innover medan ein les. (...) Dette var ei meget underholdande bok med ein alvorleg undertone."

Les heile anmeldelsen frå Bokblogger.com her 

Liv Gade, bokhandlar og litteraturformidlar: "Som du kan skrive, jente! Dette er originalt og spennende! Jubel fra bokinspiratoren i Sandefjord!" 

"Slukte boken på ca ett døgn"

Denne boken slukte jeg på ca ett døgn. Den var lettlest, lett å leve seg inn i, og slutten overrasket meg mer enn jeg vil innrømme. Jeg satt igjen med en følelse av å ville ha mer! 

Takk for leseopplevelsen, jeg leser mer enn gjerne det neste du eventuelt skulle komme ut med.

boksprint, Instagram 

"Full av varme"

En bok som er full av varme, glede, nysgjerrighet og vemod. En bok om alt man ønsker seg og alt man tror man ikke har. "Sikkert ein klemmefamilie" er så lett å kjenne seg igjen i, og perfekt for norske sommerdager - både de grå og de solfylte.

Takk for at jeg fikk bli kjent med både Una, Karl og Tor. Det synes jeg alle her også skal!

lesehjerte, Instagram

"Eikemo-aktig"

Denne boka slukte eg i to store jafsar. FOR ein sidevendar - så vanskeleg å legge frå seg! Her møter me kjernefamilien med perfekt fasade, som vert truga utanfrå. Bak fasaden er ting ofte litt annleis enn dei ser ut, og så også her. Når denne byrjar å sprekke, er det duka for oppgjer både med seg sjølv og kvarandre. Om å følgje draumen sin, og korleis forhalde seg til denne, etter kvart som han endrar seg.
Personane i boka er truverdige, og set i gong reaksjonar hjå denne lesaren. Eg likte boka kjempegodt, og det var noko Eikemo-aktig over det heile.

bok.gjer.klok, Instagram

"Noe vi alle kan kjenne oss igjen i"

Det å fremstille seg selv som perfekt i sosiale medier, eller i det minste pynte på sannheten, er nok noe vi alle kan kjenne oss igjen i. Det er en interessant og viktig tematikk, og med et lettlest språk synes jeg forfatteren skildrer dette på en veldig god måte.

christina.leser.bok, Instagram

"Anbefales!"

Dette er en lettlest, fengende og fin roman. Språket er godt, og karakterene kan være hentet fra en hvilken som helst familie. Ingen er vel perfekte?
Anbefales!

bok_i _hagen, Instagram

Ei lita samling av lesar-tilbakemeldingar til meg (klikk på bileta):

Side 1

Side 2