Ord frå lesarane

Kjell Magne Gjøsæter, bokblogger.com: "(...) Ein roman mange kan assosiere seg med (...) underfundige betraktninger, og skildrar eit samfunnsbilete som mange vil kjenne att (...). Samtidig er det eit underliggende alvor som kjem sakte, men sikkert, sigande innover medan ein les. (...) Dette var ei meget underholdande bok med ein alvorleg undertone."

Les heile anmeldelsen frå Bokblogger.com her 

Liv Gade, bokhandlar og litteraturformidlar: "Som du kan skrive, jente! Dette er originalt og spennende! Jubel fra bokinspiratoren i Sandefjord!" 

lesehjerte, Instagram:

En bok som er full av varme, glede, nysgjerrighet og vemod. En bok om alt man ønsker seg og alt man tror man ikke har. "Sikkert ein klemmefamilie" er så lett å kjenne seg igjen i, og perfekt for norske sommerdager - både de grå og de solfylte.

Takk for at jeg fikk bli kjent med både Una, Karl og Tor. Det synes jeg alle her også skal!

bok_i _hagen, Instagram:

Dette er en lettlest, fengende og fin roman. Språket er godt, og karakterene kan være hentet fra en hvilken som helst familie. Ingen er vel perfekte?
Anbefales!

christina.leser.bok, Instagram

Det å fremstille seg selv som perfekt i sosiale medier, eller i det minste pynte på sannheten, er nok noe vi alle kan kjenne oss igjen i. Det er en interessant og viktig tematikk, og med et lettlest språk synes jeg forfatteren skildrer dette på en veldig god måte.

Ei lita samling av lesar-tilbakemeldingar til meg (klikk på bileta):

Side 1

Side 2

© 2022 Elin F. Styve 
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!